Täyskäsi Teippaa on Kokkolassa toimiva teippauksiin ja tarroihin erikoistunut yritys. Tuotevalikoimaamme kuuluvat teippaukset: ajoneuvoihin, ikkunoihin, kyltteihin ja valomainoksiin sekä tarrat, kuvatulosteet teipille ja tarralle sekä logosuunnittelut.

Teemme myös paljon kolarikorjaus teippauksia eri yrityksille, kolarikorjaus teippausten erikoisosaamisena meillä on mahdollisuus painaa mikä tahansa väri teipille, jos kyseistä väriä ei enää ole saatavissa. Tämä ongelma on monesti olemassa esim. asuntoautoissa ja amerikan autoissa.

Meillä kantavana ajatuksena on aina ollut: hyvä tuote, hyvä hinta ja laatusuhde sekä asiakkaan mahdollisimman hyvin palveleminen. Jotta voimme toteuttaa tämän olemme halunneet keskittyä ydinosaamiseemme. Tämän lisäksi panostamme jatkuvasti koneisiin, kalustoon, ohjelmistoihin sekä henkilökunnan koulutukseen, koska haluamme vastata asiakkaidemme tarpeisiin.

Mielestämme hyvä tuote, hyvä hinta ja laatusuhde sekä asiakkaan mahdollisimman hyvin palveleminen tarkoittaa: hyvää asiakaspalvelua, laadukasta suunnittelua, oikean materiaalin valintaa, materiaalin oikein kiinnittämistä oikeaan paikkaan sekä sovitusta aikataulusta kiinni pitämistä. Tämän lisäksi työllämme on takuu, jos ongelmia ilmenee korjaamme sen takuuseen.

Meidät on helppo löytää Måttisenkatu 2:sta, 8-tien varresta lähellä Jyväskyläntien risteystä ABC:tä vastapäätä. Toimimme nykyaikaisissa tiloissa, josta löytyvät teippaus studio, johon mahtuvat kaikki ajoneuvot, suunnittelu- ja tuotantotila, toimisto, varasto sekä sosiaalitilat, tilojemme neliömäärä on noin 400.

Koska haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, saat meiltä auton käyttöön ilman veloitusta, kun ajoneuvo on meillä teippauksessa.

Tervetuloa!