Muistan kun minulta pikkupoikana kysyttiin, mitä haluat tehdä isona? Vastaus oli aina, tahdon piirtää ja suunnitella. Ajatus oli olemassa, mutta ei vielä tietoa miten se toteutetaan. Olen piirtänyt ja suunnitellut aina, ihan lapsuudesta asti.

Peruskoulun aikana osallistuin monenlaisille kansalaisopiston piirtämis- ja maalaus kurseille. Kun peruskoulu loppui hain opiskelemaan piirtämistä ja suunnittelua, mutten päässyt. Lukio ei kiinnostanut, joten lähdin opiskelemaan Kokkolan kauppaopistoon, josta valmistuin markkinointi merkonomiksi 1989. Olin töissä vuoden ja kävin armeijan, samalla hain opiskelemaan Vantaan käsi-ja taideteollisuusoppilaitokseen artesaani piirtäjä linjalle. Muistan aina sen tunteen kun sain tietää pääseeni Vantaalle opiskelemaan.

Koulu vastasi unelmaa, nyt sain välineet toteutaa itseäni. Suurin muutos piirtämisessä ja suunnitelussa tapahtui, kun ei piirretty enää käsin vaan tietokoneella. Muutos oli tramaattinen ja piirtäminen ja suunnittelu nopeutui todella paljon. Valmistui mainos piirtäjäksi 1993, tuntui kuitenkin, että vielä jotain puuttuu.

Niinpä hain opiskelemaan Helsingin Ammatin Edistämis Laitokseen, graaffisen teollisuuden laatu-ja tuottavuus tukihenkilöksi, josta valmistuin keväällä 1994. Nyt tuntui, että kaikki tarvittavat palaset olivat kasassa ja päätin perustaa oman yrityksen. En kuitenkaan viihtynyt pääkaupunki seudulla, joten päätin palata Kannukseen. Oman yrityksen perustaminen tuntui luontevalta, olihan meillä suvussa paljon yrittäjiä veli, mummu, pappa, setiä, tätejä ja serkkuja.

Teppo Liedes