Teppo Liedes perusti Täyskäsi Teippaa:n 1.4.1994 Kannuksessa, tuolloin yritys oli toiminimi ja sen virallinen nimi oli Mainostoimisto Teppo Liedes. Aloitimme toimintamme Lestijokilaakson Kirjapainon tiloissa, josta meillä oli vuokrattu tila ja koneet. Yritys oli perinteinen mainostoimisto, joka teki kaikkea mainontaan. Tuolloin tuotevalikoimaan kuuluivat: lehti-ilmoitukset, pakkaus-suunnittelu, logosuunnittelu, käyntikortit, lomakkeet, esitteet, tuotekuvastot sekä ajoneuvo-, ikkuna-, kyltti- ja valomainosteippaukset ja tarrat.

Vuonna 1995 yritys muutti Kokkolaan Seripaino Åsmuksen tiloihin, josta meillä oli vuokrattu tila ja osa koneista. Muutto tuli ajankohtaiseksi, koska yhä suurempi osa asiakkaista oli Kokkolasta. Tila kävi kuitenkin pian pieneksi ja muutimme 1996 100 m2 vuokratiloihin Kokkolan Espon yläkertaan ja hankimme omat koneet ja tuotantovälineet. Vuonna 1998 teimme päätöksen, että keskitymme ajoneuvo-, ikkuna-, kyltti- ja valomainosteippauksiin, tarroihin ja logosuunnitteluihin tämä siksi, että halusimme selkeästi keskittyä tähän sektoriin ja lähteä kehittämään sitä eteenpäin.

Tuli vuosi 1999 ja tulostus teipille ja tarralle alkoi olla mahdollista. Halusimme olla mukana tässä kehityksessä ja hankimme oman tulostimen ja näin pystyimme valmistamaan itse kaikkia tuotteet alusta loppuun. Samalla tuotevalikoimaan tuli uusi tuote kuvatulosteet teipille ja tarralle.

Töiden lisääntyessä tuli ongelmaksi tuotantotilojen pienuus, sekä liian suuri ajanhukka siirtymisessä teippaus paikalle. Siksi teimme päätöksen vuonna 2002, että lähdemme rakentamaan omat, ajanmukaiset ja toimivat tilat. Samalla muutimme yrityksemme osakeyhtiöksi, jonka virallinen nimi on Kokkolan Täyskäsi Teippaa Oy. Pääsimme muuttaamaan uusiin 400 neliön tiloihin Måttisenkatu 2:seen lokakuussa 2003, nyt saimme kauan kaivatun teippaus studiotilan, joka helpotti ja nopeutti töitä huomattavasti.

Tuli vuosi 2004 ja tulostaminen teipille ja tarralle kasvoi koko ajan. Tämän vuoksi teimme päätöksen hankkia isomman ja tehokkaamman tulostimen, laminaattorin sekä leikkurin. Näin pystyimme vastaamaan kasvavan kysynnän tarpeisiin. Samana vuonna meidät palkittiin Kokkolan nuori yrittäjä palkinnolla, joka oli hieno osoitus yritystämme kohtaan.

Vuonna 2006 hankimme yritykselle asiakasauton, jonka asiakas saa käyttöönsä veloituksetta, kun ajoneuvo on meillä teippauksessa. Tämä palvelu helpottaa asiakkaitamme, eikä heidän tarvitse tehdä erikoisjärjestelyitä auton teippaukseen tuonnin ja noudon yhteydessä

Vuonna 2008 suunnittelimme uudet nettisivut, halusimme luoda monipuolisen katsauksen töistämme eri sektoreilta, jotta asiakkaidemme on yhä helpompi nähdä mitä me teemme ja olemme tehneet. Samana vuonna Teppo Liedes palkittiin Suomen yrittäjien hopeisella yrittäjäristillä.

Vuosina 2009 – 2014 olemme kehittäneet osaamistamme ja toimintaamme sekä uusineet kalustoa, jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Olemme vuonna 2014 palvelleet asiakkaitamme jo yli 20 vuotta.